Gaziantep’te akılalmaz ‘gürültü’ cinayeti: Manav, küçük çocuğu acımasızca öldürdü

Gaziantep’te akılalmaz ‘gürültü’ cinayeti: Manav, küçük çocuğu acımasızca öldürdü

Gaziantep’te 10 yaşındaki Emir Baki Bayındır, oyun oynarken gürültü yaptığı iddiasıyla mahallede manavlık yapan bir esnaf tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Olay yerinden kaçan esnaf hala aranıyor.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi, dün akşam saatlerinde korkunç bir olayla sarsıldı. Mahallede oyun oynayan 10 yaşındaki Emir Baki Bayındır, ‘gürültü yaptığı’ iddiasıyla esnaf tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Küçük çocuğun hayatını kaybettiği olay, mahalle sakinlerini ayağa kaldırdı.

OYUN GÜRÜLTÜSÜ YÜZÜNDEN CİNAYET

İddiaya göre, mahallede manav işleten ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, iş yerinde bulunduğu sırada oyun oynayan Emir Baki Bayındır’ın çıkardığı sesten rahatsız oldu. Manav, sesleri bahane ederek dükkânında bulunan pompalı tüfeği alıp küçük çocuğa doğru ateş açtı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Emir Baki, kanlar içinde yere yığıldı.

KATİL OLAY YERİNDEN KAÇTI

Olayın ardından katil, tüfeğiyle birlikte kaçtı.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Mahalle sakinlerinin korku dolu bakışları arasında gerçekleşen saldırının hemen ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından, ağır yaralı çocuk özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak, doktorların tüm çabalarına rağmen Emir Baki Bayındır, hayatını kaybetti. Küçük çocuğun cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Gaziantep'te 'manav' dehşeti: Küçük çocuğu acımasızca öldürdü

ŞÜPHELİ HALA ARANIYOR

Polis ekipleri, olayın yaşandığı sokakta geniş güvenlik önlemleri alarak delil toplama çalışmalarını başlattı. Kaçan şüphelinin yakalanması için bölgede geniş çaplı bir operasyon yürütülüyor. Güzelvadi Mahallesi’nde derin bir üzüntüye sebep olan olayla ilgili soruşturma sürerken, mahalle sakinleri küçük Emir Baki’nin hayatını kaybetmesine büyük tepki gösterdi.

'BÖYLE BİR ŞEYİ AKIL ALAMAZ'

Olay sonrası konuşan mahalle sakinleri, Emir Baki’nin sessiz ve sevecen bir çocuk olduğunu belirterek yaşananlara inanamadıklarını dile getirdi. Mahalleli, “Bir çocuğun oyun oynarken bu şekilde hayatını kaybetmesi akıl alır gibi değil. Hepimiz şoktayız ve çok üzgünüz” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN