Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde tek katlı metruk evin tavanı çöktü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde tek katlı metruk evin tavanı çöktü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde tek katlı metruk bir evin tavanı çöktü. Şans eseri bu olayda herhangi bir ölüm ya da yaralanma yaşanmadı.

12 Haziran 2024 Çarşamba günü Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Mevlana Halit Mahallesi'nde tek katlı metruk bir evin tavanı çöktü. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede çökme sırasında evde kimsenin bulunmadığı belirlendi.

9468024.jpg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay, akşam saatlerinde Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi'nde meydana geldi. 391'inci sokakta bulunan tek katlı metruk evin tavanı, bilinmeyen nedenle çöktü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin incelemesinde evde kimsenin olmadığı belirlendi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

9468020.jpg

9468029.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN