Diyarbakır'da yüzde 80 indirim izdihamı

Diyarbakır'da AVM'deki giyim ve ev tekstili ürünleri satan bir mağazanın yüzde 80'e varan indirimler yapması izdihama neden oldu. Ucuza ürün almak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinde AVM'nin önünde sıraya girdi.

Diyarbakır'da bir AVM'de yer alan bir firmanın giyim ve ev tekstili ürünlerinde 4 günden beri yaptığı yüzde 80'e varan indirim, kent sakinleri tarafından ilgiyle karşılandı. Çoğunluğu kadınlardan oluşan müşteriler, ucuza ürün satın alabilmek için sabahın erken saatlerinde AVM'nin önünde toplanarak kapıların açılmasını bekledi.

videoframe-0.png

İzdihama neden olan kalabalıktan vatandaşlar, açılış saatinde 10'ar kişi halinde içeri alındı. Vatandaşların ilgisinden oldukça memnun olduğunu belirten firma sahibi Yasin Tütüncüoğlu şunları söyledi:

"Diyarbakırlı ablalarımızın büyük ilgisinden çok memnunuz. AVM’de 6 gün sürecek indirim festivalimizin bugün 4’üncü günü ve pazar gününe kadar buradayız. Diyarbakırlı ablalarımız kaliteleriyle ve tarzlarıyla gerçekten farklarını ortaya koydular, kendilerine çok çok teşekkür ediyoruz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN