CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Borcumuzu iktidar olduğumuzda ödeyeceğiz.”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Borcumuzu iktidar olduğumuzda ödeyeceğiz.”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Borcumuzu iktidar olduğumuzda ödeyeceğiz.”Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Kırıkkale’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak CHP Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret eden Genel Başkan Özel, daha sonra Kırıkkale Belediyesi’ne geçti. Burada Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal tarafından karşılanan Genel Başkan Özel, daha sonra ‘Şeref Defteri’ni imzalayarak, Kırıkkale hakkında açıklamalarda bulundu.

BEN KIRIKKALE ALINACAK DEMİŞTİM, ALINDI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Büyük bir mutluluk içerisindeyiz. CHP Grubu açısından bu ziyaretimiz çok anlamlı bir ziyaret. Çünkü kendi içimizden aday olan ve kazanan 4 arkadaşımızdan birisisiniz. Ben Kırıkkale’ye ilk kez Milletvekili adayı iken, bir konuşma yapmaya geldim. Konuşmamda bu seçim alınacak demiştim. Hatta o an ‘mazbatayı birlikte alacağız’ demiştim. Her defasında Kırıkkale’ye geldim ve Kırıkkaleliler ile görüştüm.

KIRIKKALE TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

Balışeyh’te Sulakyurt’ta Hacılar’da hep birlikte çalıştık. Her geldiğimde bir öncekine göre iyi gördüm. Hep söyledim. Türkiye’ye örnek olacak bir şey var burada. Merkez İlçe Başkanı, Tüm İlçeler, İl Başkanı, Belediye Başkanı arasında bir uyum var burada. Bize yansıyan hiçbir problem yok. Her zaman birbirlerinin eksikliklerini giderdiler. Hep beraber koşturuyorlar.

ANKETLERDE AHMET ÖNAL BÜYÜK BİR MÜJDE VERİYORDU

Anketlere Ahmet Önal’ın ismi ile baktığımızda Kırıkkale büyük bir müjde veriyordu. Seçim kazanılıyordu. Ahmet’te bunu hissediyordu, Onur’da bunu hissediyordu. Ahmet’in doğru bir zamanda adaylığını açıkladık. Ben her televizyon programında hep güvenerek Kırıkkale’yi alacağız demiştim. Hep söyledim, mahcup olmadım. Büyük bir başarı elde edildi. İnanmayana şaka gibi gelir. 2014 yerel seçimlerinde 2 bin 900 oy aldık. Bu seçimlerde 49 bin oy ile Belediyeyi kazandık. Yani yüzde 7’lerden yüzde 50’lere geldik. Burada büyük bir emek var.

KIRIKKALE 47 YIL SONRA ALINDI

Her geldiğimde ben burada başarı gördüm. Kırıkkale 47 yıl sonra alındı. Son alındığında Ankara’nın ilçesi idi. İl olarak ilk kez alındı. 47 yıl önce Kırıkkale alındığında partimiz birinci parti idi. 47 yıl boyunca bir daha alamadık. 47 yıl sonra tekrar birinci parti olarak Kırıkkale’yi aldık. Formül basit ilk yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale’den 2 Milletvekili çıkaracağız. Kırıkkale’de ve TBMM’nde çoğunluğu sağlayacağız. Bunu görüyoruz. CHP’nin 300 Milletvekilini çıkaracağı günler hayal değil. 300 milletvekilinin 2’sini Kırıkkale’den çıkaracağız.

ötub

İlk 6 ayda bu kadar borca rağmen yapılan işler çok önemlidir. Yıllardır halkın içerisinde olan vatandaşa dokunan belediye başkanımız önemli işler yaptı. Buraya dürüst, şeffaf, halkla birlikte yöneten, kendi örgütü ile dayanışma içerisinde olan ama belediyecilik hizmetlerinde ayrımcılık ve partizanlık yapmayan bir yönetim anlayışı var. Bu gerçekten Kırıkkale’nin ruhuna uyan bir yer. Bundan sonra bu şehrin önü açık. Bu şehrin önünün açılması için ilk adım atıldı. Genç, dinamik, inanan, çalışan bir belediye başkanı var. Bu şehrin bu belediye başkanı elinden geleni yapacak. Partisi iktidar olduğunda bu belediye başkanı ve örgütümüz bu şehrin eski günlerine kavuşması için ne istiyorsa hepsi yerine getirilecek. Biz Kırıkkale’ye borçlandık. Kırıkkale’ye borcumuzu iktidar olduğumuzda ödeyeceğiz. Şimdiden sözünü ve müjdesini veriyorum” dedi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ise Genel Başkan Özgür Özel’e kısa bir brifing verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN