Bu yıl resmen var yılı! Herkes doya doya yiyecek

Bu yıl resmen var yılı! Herkes doya doya yiyecek

Balık mevsiminin gelmesiyle var yılı yaşanıyor. Koca koca balıkların fiyatlarının düşük olması herkes için erişilir hale geldi. Bu sene herkes doya doya yiyecek...

Bu sene denizlerdeki palamut bolluğu vatandaşların ve satıcıların yüzünü güldürüyor. Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, son günlerde palamut avında elde edilen başarılı sonuçlar, bölgedeki balıkçılara büyük bir kazanç sağlarken, aynı zamanda vatandaşların da ucuz ve taze balık tüketmelerine olanak tanıyor.

TANESİ BİR KİLOYA ULAŞIYOR

Kastamonu’da kiloluk palamutlar 70 liradan satılıyor

İnebolu'da balık tutmak için denize açılan balıkçılar, kasalar dolusu palamut ile limana geri dönüyor. Ağırlıkları 1 kilograma kadar ulaşan palamutlar, ilçede 70 TL'den satışa sunuluyor. Özellikle beyaz ve kırmızı ete göre daha uygun fiyatlı olması nedeniyle, vatandaşlar palamuda yoğun ilgi gösteriyor.

Kastamonu’da kiloluk palamutlar 70 liradan satılıyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN