Bitlis'te tarım aracı devrildi: Çok sayıda çocuk işçi yaralandı

Bitlis'te tarım aracı devrildi: Çok sayıda çocuk işçi yaralandı

Bitlis'te 15-16 yaşlarındaki 8 çocuk işçi, patpat olarak tanımlanan tarım aracının kontrol çıkarak devrilmesi sonucu yaralandı.

Bitlis'in Yolalan beldesinde bugün yaşanan bir tarım aracı kazası, 8 çocuğun yaralanmasıyla sonuçlandı. Yokuştan inerken kontrolü kaybeden bir patpat, çevrede panik yarattı.

yeni-proje-12-002.jpg

Olay yerine hızla giden 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri, kazada yaralanan 15-16 yaşlarındaki çocuk işçilere yardım etmek için seferber oldu. Yaralılar, Hizan ve Tatvan'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

yeni-proje-13-002.jpg

Bu olayın yanı sıra, Tatvan ilçesinde de bir başka trafik kazası meydana geldi. Mehmet Tirel'in kullandığı 15 DN 996 plakalı otomobil, refüjdeki direğe çarptı. Kazada sürücü hafif yaralanırken, araçta ise maddi hasar meydana geldi.

yeni-proje-14-001.jpg

Yetkililer, her iki kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN