Bir elektrik akımı faciası daha: Şalteri kapatmak isterken hayatını kaybetti

Bir elektrik akımı faciası daha: Şalteri kapatmak isterken hayatını kaybetti

Gaziantep'te, kardeşinin işlettiği oto yıkama dükkanında elektrik şalterini kapatmaya çalışan Suriyeli Omar Fahaed, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Gaziantep'in Hoşgör Mahallesi'nde, kardeşinin oto yıkama dükkanında elektrik şalterini kapatmak isteyen 28 yaşındaki Suriyeli Omar Fahaed, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, kardeşinin işlettiği araç yıkama dükkanını kapatmak isteyen Fahaed, elektrik şalterini indirdiği sırada akıma kapılarak ağır yaralandı.

Çevredekilerin durumu fark edip ihbarda bulunması üzerine olay yerine hızla sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, ağır yaralı olan Omar Fahaed, 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Üç çocuk babası olan Fahaed, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

İNCELEME DEVAM EDİYOR

Omar Fahaed'in cenazesi, hastanede yapılan ilk incelemelerin ardından adli tıp kurumuna gönderildi. Burada yapılan otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra cenaze, Yeşilkent Mezarlığı'nda defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Olayla ilgili olarak polis ekipleri de detaylı bir inceleme başlattı. Elektrik şalterinde herhangi bir teknik arıza olup olmadığını belirlemek ve olayın tam nedenini ortaya çıkarmak amacıyla başlatılan soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN