Beykoz Devlet Hastanesi'nde yangın

Beykoz Devlet Hastanesi'nde yangın

İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi’nde klimadan çıkan yangın nedeniyle hastaneye tedavi için gelen vatandaşlar tahliye edildi. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

İstanbul’un Beykoz ilçesinde bulunan Beykoz Devlet Hastanesi’nde, sabah saatlerinde bir klimada meydana gelen yangın paniğe yol açtı. Olay, hastane polikliniğinde saat 10.00 sularında bir klimadan aniden duman ve alev çıkmasıyla başladı. Durumu fark eden hastane görevlileri, hızla itfaiye ekiplerine haber vererek yangına müdahale edilmesini sağladı.

Beykoz Devlet Hastanesi'nde yangın - 2

Yangının fark edilmesiyle birlikte, güvenlik önlemleri hızla alındı ve hastanede bulunan hastalar, hasta yakınları ve çalışanlar tahliye edildi. Hastane yönetimi, yangının etkisinin daha da büyümemesi için poliklinikteki alanı boşaltarak, itfaiyenin rahatça müdahale edebileceği bir ortam hazırladı. Yangının çıkış sebebi henüz kesin olarak belirlenmemiş olsa da, klimanın elektrik aksamında bir arıza meydana gelmiş olabileceği düşünülüyor.

Beykoz Devlet Hastanesi'nde yangın - 3

ALEVLER MÜDAHALE SONUCU KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hızla yangına müdahale etti ve kısa sürede klimadaki alevleri kontrol altına alarak yangını söndürdü. Yangın söndürme çalışmalarının ardından, ekipler polikliniğe dolan dumanı tahliye etmek için de çalışma yürüttü. Dumanın hastane içinde yayılmasını önlemek amacıyla, havalandırma sistemi devreye sokuldu ve pencereler açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN