Belediye duyurdu! En işlek yollardan biriydi: 7 Eylül’e kadar kapalı olacak

Belediye duyurdu! En işlek yollardan biriydi: 7 Eylül’e kadar kapalı olacak

Belediye o ilimizde yaşayan vatandaşları uyardı! O ilçenin en işlek yollarından biriydi. Yapılan yol çalışması nedeniyle 7 Eylül’e kadar kapalı olacak. Rotanızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz...

Yeni şebeke hatlarının imalatı nedeniyle yapılan altyapı çalışmaları süresi boyunca en işlek yollardan biri trafiğe kapanıyor. O ilimizin en işlek yollarından biri 7 Eylül Cumartesi gününe kadar kapalı olacak.

KISMİ OLARAK TRAFİĞE KAPATILIYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesinin en işlek arterlerinden biri olan Turgut Özal Bulvarı'nda planlanan altyapı çalışmaları nedeniyle trafik akışında kısıtlamaya gidileceğini duyurdu. Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü ile iş birliği içinde yürütülen yeni şebeke hatlarının imalatı kapsamında, bu önemli arter 7 Eylül Cumartesi gününe kadar kısmi olarak trafiğe kapalı olacak.

Turgut Özal Bulvarı, 7 Eylül’e kadar kısmi olarak trafiğe kapatıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, sürücülerin ve yayaların, çalışmalar süresince trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerektiği vurgulandı. Ayrıca, vatandaşların olası trafik sıkışıklıklarından etkilenmemeleri için alternatif güzergahları tercih etmeleri önemle önerildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN