Belediye Başkanı Kahveci öğrenci topluluklarıyla bir araya geldi

Belediye Başkanı Kahveci öğrenci topluluklarıyla bir araya geldi

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya Kent Konseyi tarafından düzenlenen Öğrenci Toplulukları Buluşmaları’nda, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) öğrencileri ile araya geldi.

Bengisu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltı programında, Kütahya Kent Konseyi Başkanı Bülent Cebeci ve öğrenci topluluğu başkanları yer aldı. Programda konuşan Belediye Başkanı Kahveci, şehrin gençleriyle yakından ilgilenmenin önemine vurgu yaptı.

Öğrencilerin taleplerini ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Kahveci, “Kütahya Belediyesi olarak, üniversitemizin öğrenci topluluklarına her türlü desteği vermeye hazırız. Sizlerin projelerini, etkinliklerinizi ve fikirlerinizi desteklemek, birlikte güzel işler başarmak için buradayız. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Fikirleriniz bizim için çok kıymetli” dedi.


Belediye Başkanı Kahveci, eğitim, sosyal etkinlikler ve gençlere yönelik verimli bir sohbet gerçekleştirerek, öğrencileri topluluklarının faaliyetlerini desteklediğini ve bu tür buluşmaların devam edeceğini belirtti.

Toplantı, öğrencilerin taleplerinin alınması ve gelecekteki faaliyetler ile ilgili iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN