Başkan Yaşar, Köylü ve El Emeği Pazarı'nı ziyaret etti

Başkan Yaşar, Köylü ve El Emeği Pazarı'nı ziyaret etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Köylü ve El Emeği Pazarı'nda yer alan tezgahları gezerek alışveriş yaptı.

Tarlasında yetiştirdiği ürünleri gelire dönüştürmek isteyen vatandaşlar için Yenimahalle Kapalı Semt Pazarı'nda kurulan pazarda alışveriş yapan Yaşar, "İlçemizde göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman üreticinin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Yenimahalle sakinleri doğal ürünleri uygun fiyata tüketebiliyor

Pazarda tezgah kuran vatandaşlara hayırlı işler dileyen Başkan Yaşar, alışveriş yapan Yenimahallelilerle de sohbet etti.

Proje ile yerinde üretim yapan binlerce vatandaşa ürünlerini sergileme fırsatı sunduklarını dile getiren Yaşar, “Vatandaşlarımız ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiriyor. Bu süreçte üreten yurttaşımızın her zaman yanında olacağız. Kurduğumuz köylü pazarlarında üreticilerimiz yetiştirdiği organik ürünleri sergileme fırsatını buluyor. Bu sayede hem üreten vatandaşımız kazanıyor hem de Yenimahalle sakinleri doğal ürünleri uygun fiyata tüketebiliyor” diye konuştu.

Köylü ve El Emeği Pazarı projesi kapsamında, vatandaşlar her Cuma Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri, her Pazar Ata Mahallesi Semt Pazarı ve her Salı günü Batıkent Batı Sitesi Semt Pazarı’nda köylüler tarafından yetiştirilen organik sebze ve meyveler ile el emeği ürünleri satın alabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN