Başkan Yardımcısı Recep Sefer, gençler bir araya geldi

Başkan Yardımcısı Recep Sefer, gençler bir araya geldi

Kırıkkale Belediyesi’ne bağlı Uykusuz Kütüphane de sınavlarına hazırlanan gençler, derslerine kısa bir mola verdi. Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer ile bir araya gelen gençler, kendilerine bu güzel hizmeti sunan Kırıkkale Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

GENÇLER SINAV HAZIRLIĞINA KISA BİR MOLA VERDİ

Kırıkkale Evlerinde hizmete veren Uykusuz Kütüphane de gençler, uzman eğitmenler eşliğinde sınavlara hazırlanıyor. Sınav hazırlığına kısa bir mola veren gençler, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer ile bir araya gelerek, sohbet ettiler. Gençlere ikramlarda bulunan Başkan Yardımcısı Recep Sefer, ‘Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

GENÇLER İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Burada gençlere seslenen Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer, “Biz Kırıkkaleli gençlerimize daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Sizleri de Üniversite sınavlarına daha iyi hazırlamak için burada eğitimlerinizi veriyoruz. Biz Kırıkkale Belediyesi olarak burayı daha da geliştirerek, sizlere en iyi hizmeti sunacağız. Sizlere 2024 – 2025 eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN