Başkan Subaşı Birleşmiş Milletlerde Türkiye’yi temsil etti

Başkan Subaşı Birleşmiş Milletlerde Türkiye’yi temsil etti

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Viyana'da düzenlenen Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Örgütü'nün (UNIDO) 'Bridge For Cities' açılış programında Türkiye’yi temsil etti.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından görevlendirilen Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, programda ülkemizdeki belediye başkanlarını temsil etti.

Birçok ülkeden belediye başkanı ve üst düzey yetkililerin katıldığı program hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, ‘’Viyana'da düzenlenen Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Örgütü'nün (UNIDO) 'Bridge For Cities' açılış programına Türkiye Belediyeler Birliği adına ülkemizi temsil etmek üzere katıldım. Dünyada nüfusları giderek kalabalıklaşan kentler ve bu artışın sosyal, ekonomik ve çevresel sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda, durumun ülkemiz ve kentlerimiz açısından değerlendirmesini yaptık. Yaşanılabilir bir gelecek için uluslararası etkileşimi önemsiyor, çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz.’ ‘ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN