Başkan Subaşı A Takımıyla birlikte muhtarları dinledi talepleri aldı

Başkan Subaşı A Takımıyla birlikte muhtarları dinledi talepleri aldı

Bayram dönüşü haftaya hızlı bir şekilde başlayan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, muhtarlar ile yapılan toplantıda, talep ve görüşleri dinledi, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de olduğu toplantıda Başkan Subaşı, muhtarların isteklerini dinledi, çözüm için ilgili birim amirlerine talimatları verdi.

Toplantıda tasarruf tedbirleri hakkında da muhtarlara bilgi veren Başkan Subaşı, her duruma karşı muhtarlar ve mahalle sakinlerinin taleplerini karşılamaya çalışacaklarını kaydetti.

PROJELERİMİZİ YAPIM SIRASINA GÖRE BİR BİR UYGULAYACAĞIZ

Bilecik Belediyesi tarafından yeni dönemde gerçekleştirilecek projeler hakkında da bilgi veren Başkan Subaşı, bütün çalışma ve projeleri önem sırasına göre koyduklarını ve bir an önce başlayacaklarını belirtti.

Başkan Subaşı, toplantıda eski otogar alanında gerçekleştirmeyi planladıkları proje yanı sıra şehir merkezindeki yayalaştırma projesi ve sosyal konut projesi hakkında da bilgiler verdi.

MAHALLE BULUŞMALARI BAŞLAYACAK

Bütün mahallelerde kendilerine seçimde büyük destekler verildiğini hatırlatan Başkan Subaşı, bu desteklerin karşılığını vermeye çalışacaklarını belirtti.

Mahalle buluşmaları düzenleneceğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Subaşı, düzenlenecek toplantıda mahalle sakinlerinin taleplerinin alınacağını ve en kısa sürede çözüme kavuşturulacağının altını çizdi.

SATHİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI KENDİ EKİP VE EKİPMANLARIMIZLA YAPACAĞIZ

Bilecik Belediyesi olarak sathi asfaltlama çalışmaları hakkında da bilgi veren Subaşı, bütün mahallelerde sathi asfaltlama çalışmalarını kendi ekip ve ekipmanlarıyla yapacakları bilgisini verdi.

Yeni yolları ulaşıma açmayı planladıklarını kaydeden Başkan Subaşı, vatandaşların rahat ve sağlıklı ulaşıma kavuşması için birçok projenin olduğunu sözlerine ekledi.

TEMİZLİK İŞLERİNDE KAPSAMLI DÜZENLEME VE YENİLEMEYE GİDECEĞİZ

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ilişkin talep, görüş ve sorunların da muhtarlar tarafından dile getirildiği toplantıda Başkan Subaşı, şehirdeki çöp toplama konusu, konteynerler ve çevreyi temiz tutma konularında kapsamlı düzenleme ve yenilemeye gideceklerini kaydetti.

Başkan Subaşı, toplantıda ayrıca muhtarlar aracılığıyla mahallelerimizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini en kısa sürede yerine getirmeye çalışacaklarını sözlerini ekledi.

BİRİM MÜDÜRLERİ KENDİLERİNİ TANITARAK YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI ANLATTI

Bundan sonraki süreçte belirli aralıklarla gerçekleştirilmesi planlanan toplantıda ayrıca bütün birim müdürleri kendilerini tanıtarak, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında muhtarlara bilgiler verdi.

Sosyal belediyecilik anlamında yapılması gereken çalışmaların da ele alındığı toplantıda, Başkan Subaşı, ihtiyaç sahibi vatandaşlar olmak üzere bütün mahallelerdeki vatandaşların en iyi şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için muhtarlarla koordinasyon halinde olarak çalışacaklarını kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN