Başkan Fuat Köse'nin Beton Santrali vaadi gerçeğe dönüşüyor

Başkan Fuat Köse'nin Beton Santrali vaadi gerçeğe dönüşüyor

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse'nin seçim öncesi verdiği vaatlerden biri olan Beton Santrali Projesi'nde sona gelindi.

Şehrin önemli üstyapı projelerinde kullanılmak üzere üretim yapacak olan santral, Başkan Köse'nin belediyeyi üreten bir yapıya dönüştürme hedefinin somut bir adımı olarak ön plana çıkıyor.

Protokoller imzalanmış durumda ve santralde son hazırlıklar hızla devam ediyor.

Köse, göreve geldiği günden itibaren Giresun Belediyesi’ni sadece hizmet sağlayan değil, aynı zamanda üreten bir yapıya dönüştürmek için yoğun çaba sarf ediyor.

GİRESUN BELEDİYESİ KENDİ BETON İHTİYACINI KARŞILAYACAK

Bu amaçla hayata geçirilen projelerin başında gelen Beton Santrali hem belediyeye ekonomik katkı sağlayacak hem de kentteki üstyapı projelerinin daha hızlı ve verimli bir şekilde hayata geçmesini mümkün kılacak.

Santralin tamamlanmasıyla birlikte Giresun Belediyesi'nin kendi beton ihtiyacını karşılayarak büyük tasarruf sağlaması bekleniyor.

Başkan Köse, “Bu proje, Giresun'un gelişimi için büyük bir adım olacak. Hem şehrimizin üstyapısında kullanılacak betonu üreteceğiz hem de belediyemize önemli bir gelir kaynağı oluşturacağız. Şimdiden şehrimize ve belediyemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN