Başkan Fuat Köse Çanakkale’de CHP’li Belediyeler Toplantısına katıldı

Başkan Fuat Köse Çanakkale’de CHP’li Belediyeler Toplantısına katıldı

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, partisinin Çanakkale’de düzenlediği üç günlük toplantıya katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında, Çanakkale’de düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı’nda yerel yönetimlere dair güncel meseleler, projeler ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuluyor.

10-12 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşen CHP İl Belediye Başkanları toplantısına Türkiye genelinden 20 il belediye başkanı katılıyor.

Öte yandan Başkan Köse, Cumhuriyet Halk Partisi heyeti Genel Başkan Özgür Özel öncülüğünde Çanakkale'de Şehitler Abidesi'ni de ziyaret etti.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse; "Türkiye’nin birinci partisi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel ile birlikte İl Belediye Başkanları toplantısı için Çanakkale'de bulunuyoruz. Verimli bir istişare toplantısı yapıyoruz. Ülkemizin aydınlık geleceği ilk seçimde iktidar olacağız. Halkımızın yaşadığı sıkıntıların farkındayız ve bu sorunların çözümü için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN