Başkan Bakkalcıoğlu Sarar Giyim’de incelemelerde bulundu

Başkan Bakkalcıoğlu Sarar Giyim’de incelemelerde bulundu

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Eskişehir Organize Sanayi’de faaliyet gösteren Sarar Giyim’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Bakkalcıoğlu’na Sarar Giyim ziyaretinde Eskişehir Sarar Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabahattin Sarar ve Sarar Grup Resmi İlişkiler ve Protokol Müdürü Alaattin Çoban eşlik etti. Başkan Bakkalcıoğlu’na fabrikanın tüm bölümlerini gezdiren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sarar ve Protokol Müdürü Çoban yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Bakkalcıoğlu çalışan personeli selamlayarak işlerinde kolaylıklar diledi. Başkan Bakkalcıoğlu ziyaretin sonunda Sarar Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabahattin Sarar ve Sarar Grup Resmi İlişkiler ve Protokol Müdürü Alaattin Çoban’a misafirperverlikleri ve gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN