Barışın ve bereketin sembolü zeytin fidanları toprakla buluştu

Barışın ve bereketin sembolü zeytin fidanları toprakla buluştu

Yusufeli Belediye Başkanı Barış Demirci, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Eylem Polat Şen ve yönetiminin, mahalle esnafları ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirdiği etkinlikte; barışın, kutsallığın, bereketin, bilgeliğin ve saflığın sembolü olan zeytin fidanları toprakla buluştu.

“Bugün burada sadece zeytin fidanlarını değil, barış, umut ve geleceğimize olan inancımızı da dikiyoruz.” diyen Başkan Demirci, “Zeytin, tarih boyunca barışın ve bereketin sembolü olmuştur. Biz de bu değerleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak istiyoruz." dedi.

Demirci, ayrıca çevre bilincinin artırılmasına yönelik bu tür projelerin sürdürüleceğini belirterek, "Toplumsal duyarlılığı artırmak ve doğaya olan borcumuzu ödemek amacıyla bu gibi etkinlikleri sık sık düzenleyeceğiz. Her bir fidan, bizim için bir nefes, bir gelecektir" ifadelerini kullandı.

Etkinlik, katılımcıların destek ve katkılarıyla daha da anlam kazandı. Zeytin fidanları, katılımcılar tarafından büyük bir özenle dikildi ve sulandı.

Etkinlik sonunda, katılımcılara teşekkür eden Başkan Demirci, "Bugün burada sadece bir etkinlik gerçekleştirmedik; birlik ve beraberliğimizin simgesini de toprakla buluşturduk. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum," diyerek, konuşmasını şöyle sonlandırdı ''Yusufeli Belediyesi olarak bu tür etkinliklerle doğal güzelliklerin korunmasını ve çevresel sürdürülebilirliği teşvik etmeye devam edeceğiz.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN