Asbestli Boruların değişimi gerçekleştiriliyor

Asbestli Boruların değişimi gerçekleştiriliyor

Başkan Ekicioğlu: Şehrimizin daha önce girilmemiş yerlerinde Asbestli Boru değişimini gerçekleştirerek, hemşerilerimizi sağlıklı suyla buluşturmaya devam ediyoruz.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kından Mahallesi 23 Nisan Caddesi’nde Asbestli Boru iptal çalışması yapıyor

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu: Su hepimizin ortak değeridir; değerimize sahip çıkalım.

Belediye Başkanı Ekicioğlu, mevsimsel kuraklıktan kaynaklı olarak suya olan ihtiyacın her geçen gün daha da arttığına dikkat çekerek suyun tasarruflu kullanılması gerektiğini vurguladı. İlin ana isale hattındaki tamamlanmamış olan astbestli boruların da değiştirildiğini ifade eden Başkan Ekicioğlu, “Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, daha önce girilmemiş olan Kından Mahallesi 23 Nisan Caddesi’nde Asbestli Boru iptal çalışması yapıyor. Biz Kırşehir Belediyesi olarak siz değerli hemşehrilerimizin sağlığının her şeyden önce geldiğini düşünüyoruz. Ekiplerimiz ilimiz ana ishale hattındaki tamamlanmamış olan astbestli boruların değişimini yapmaya devam ediyor.

Su kullanımında hepimizin ileri derece hassasiyet göstermesi gerekiyor. Su hepimizin ortak değeridir ve bu değerimize sahip çıkalım.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN