Ankara'da kahreden kaza! TIR'ın tekeri fırladı genç kızı hayattan aldı

Ankara'da kahreden kaza! TIR'ın tekeri fırladı genç kızı hayattan aldı

Ankara’da yürek yakan kaza! TIR’ın kopan tekeri kıza çarptı! Kaza geliyorum demedi! Yolda yürüyen genç kıza bir anda çarpan teker, kızı hayattan aldı...

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde meydana gelen kaza yürekleri burktu. Yolda ilerleyen kız TIR'ın tekeri yüzünden hayatını kaybetti.

SEYİR HALİNDEKİ TIR'IN TEKERİ KOPTU

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde meydana gelen trajik kazada, seyir halindeki bir TIR'ın tekeri fırlayarak genç bir kıza çarptı ve genç kızın yaşamını yitirmesine neden oldu.

Resim

Kazanın detaylarına göre, TIR'ın tekeri aniden yerinden çıktı ve kontrolsüz bir şekilde ilerleyerek yolda yürüyen genç kıza çarptı.

Resim​​​​​​​

Kaza sonrası bölgeye hızla s​​​​​​​ağlık ekipleri sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kızın hayatını kaybettiği ileri sürüldü.

Yürek yakan görüntüler Ankara Trafik sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN