Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Başkentte yarın düzenlenecek önemli bir etkinlik nedeniyle bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, "Anıttepe Spor Tesisleri ve Anıtpark"ta gerçekleştirilecek etkinlik dolayısıyla, yarın saat 10.00'dan itibaren belirtilen güzergah araç trafiğine kapalı olacak.

Ankara'da yarın düzenlenecek etkinlik nedeniyle bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Emniyetten yapılan açıklamaya göre, "Anıttepe Spor Tesisleri ve Anıtpark"ta gerçekleştirilecek etkinlik dolayısıyla, yarın saat 10.00'dan itibaren belirtilen güzergah araç trafiğine kapalı olacak.

Etkinlik nedeniyle trafiğe kapatılacak olan yol, Şehit Göksenin Aytural Şaylan Caddesi'nin Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Spor Park Sokak arasındaki bölümü olarak belirtildi. Bu kapsamda, söz konusu güzergahı kullanan sürücülerin alternatif yolları kullanmaları önemle duyuruldu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, sürücülerden etkinlik süresince trafik levhalarına uymaları ve emniyet güçlerinin yönlendirmelerine dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN