Anadolu Spor Ödülleri sahiplerini buldu

Anadolu Spor Ödülleri sahiplerini buldu

Kırıkkale Belediyesi sponsorluğunda Kırıkkalegücü Spor Kulübü 17’inci Geleneksel Anadolu Spor Ödülleri sahiplerini buldu.

17 YILDIR GELENEKSEL HALE GETİRİLDİ

Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkalegücü Spor Kulübü tarafından 17 yıldır geleneksel olarak yapılan Anadolu Spor Ödülleri sahiplerini buldu. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde düzenlenen ödül törenine Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın yanı sıra, çevre il ve ilçelerden katılan Belediye Başkanları, federasyon başkanları, sivil toplum kuruluşları ve yılın sporcuları katıldı.

TEŞEKKÜRLER AHMET ÖNAL

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve Kırıkkalegücü Kulüp Başkanı Güven Gündüz’ün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ödül töreninde 17 kategoride ödül verildi. Törende bir konuşma yapan Kırıkkalegücü Kulüp Başkanı Güven Gündüz, kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan ve her zaman destek olan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’a teşekkür etti.

İYİ Kİ SPOR ADIM ADIM BÜYÜYOR

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ise, “Kentin her yerine dokunan fedakarca spor adına elinden geleni yapan bu başarının mimarı Sayın Güven Gündüz’dür. Bu yıl 17’ncisi düzenleniyor. Sayın hocam sizler yalnız değilsiniz. Kırıkkale Belediyesi sizin yanınızdadır. Kırıkkale Belediyesi spor ve sporcunun yanındadır. İyi ki spor adım adım büyüyor. Bizleri bu mutlu gecemizde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Törende, birbirinden önemli isimlere ödülleri verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN