Amatör balıkçının oltasına takıldı! 10, 20, 30 kilo değil! 45 kilonun üstünde, herkesi şaşkına çevirdi

Körfezde balık tutmak için oltasını atan amatör balıkçı yaşadığı sürpriz karşısında şaşkına döndü. Oltasına takılan balığın ağırlığı herkesi şaşkına çevirdi. 10, 20, 30 kilo değil, 45 kilonun üstünde...

Hatay'ın Samandağ ilçesinde amatör balıkçı Atakan Gözüküçük, Akdeniz Körfezi'nde unutulmaz bir balık avı deneyimi yaşadı. Gözüküçük, oltasıyla yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda ve 45 kilogram ağırlığında dev bir balık yakalamayı başardı. Bu şaşırtıcı av, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

“BÖYLESİNİ BEKLEMİYORDUK”

Avlanma sürecini anlatan Atakan Gözüküçük, balığı yakalama anında büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Oltamızı suya attık. Bana bir balık vurdu. Bu kadar büyük bir balık olacağını biz bile tahmin edemiyorduk, çıktığında gözlerimize inanamadık. Çok değerli ve inanılmaz bir balıktı. Sedat abimin bildiği yer, ben acemisiyim bu kadar büyük balıkların. Allah’tan takımlarım güzel bağlanmıştı. Oltayı kırmadan, boğuşarak ve zaferle dev balığı çıkarttık. Balık dönüşünde çok yorulduğumuz için artık kol kaldırmıyordu, tartamadık. 45 kilogramın üstünde bir balık. Ayrıyeten yani zaten normal bir eften püften bir oltayla çekilecek gibi bir balık değil. Kimse bu kadar büyük balık çıkacağını bilemiyordu. Bekle bekle aşağıdan bir tane kaya parçası, bir tekne, bir batık çıkartıyor çünkü artık ya olta kopacak ya aşağıdaki gelecekti ama sonunda çıktı. Canlı palamut balığına vurdu, tek bir iğne saplanmıştı. Yemi parçalamış. Adamakıllı yiyememiş bile ama tek iğneyle de çıkartmayı başardık”

1 buçuk metrelik devasa balık tuttu - Çevre - Nöbetçi Gazete bursa bursa haberleri bursa bursaspor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN