Akıllara durgunluk verdi! Suç işleyen oğlunu böyle cesaretlendirdi: Canın sağ olsun koçum

Aksaray'da 14 yaşındaki çocuk minibüs kullanırken polise yakalandı. Çocuk sürücünün ve babasının sözleri ise akıllara durgunluk getirdi. 14 yaşındaki çocuk "Ehliyet mi sürüyor arabayı", "Bir dakika, işlem yapmayın" sözleriyle polislere bağırırken olay yerine gelen baba ise hem basın mensubunu tehdit etti hem de "Erkek evladı bu", "Canın sağ olsun koçum" diyerek hiçbir şey olmamış gibi konuyu kapatmaya çalıştı.

Geçtiğimiz akşam Aksaray Büyükbölcek Mahallesi Mehmet Ali Demir Caddesi'nde yaşanan olayda, gece saatlerinde 68 AAP 030 plakalı minibüs ile Büyükbölcek Caddesi istikametine doğru ilerleyen minibüsün sürücüsünün 14 yaşında bir çocuk olduğu tespit edildi.

Araç durdurulduktan soran ne kimlik bilgilerini ne de ismini söyleyen çocuk daha sonrasında telefonla babasını arayarak ondan yardım istedi. Babası olay yerine gelmeden önce de polislere bağırarak "İşlem yapmayın" derken polislerin "Birine çarpsan, öldürsen ne yapacağız?" sorusuna "Ehliyet mi sürüyor arabayı", "Ya niye çarpmayım ben adam akıllı gidiyorum" sözleriyle cevap verdi.

YAPILAN UYARILARI DİKKATE ALMADI

Daha sonrasında yapılan tespitlerde çocuğun 14 yaşındaki Y.C.Ö. olduğu belirlendi. Olay yerine gelen baba K.Ö. Polis Merkezi Amiri ile görüştü. Polis, babayı oğluna araç vermemesi gerektiği konusunda uyarırken babanın rahatlığı ve umursamazlığı ise akıllara adeta durgunluk verdi.

ehliyetsiz-surucu-canin-sag-olsun-kocum.png

"CANIN SAĞ OLSUN KOÇUM"

Kameralara yansıyan görüntülerde 14 yaşındaki çocuğun agresifliği sürekli devam ederken babanın "Canın sağ olsun koçum" diyerek oğlunu avutması da şoke etti. Son olarak da olayı görüntüleyen basın mensubuna yaklaşan baba K.Ö., "Çekiyorsan da çek bu erkek evladı, hiçbir şey yapmaz, çek. Bu erkek evladı. Ben Kadir Özkanlı’yım. Beni tanıyorsun sen, bende seni tanıyorum" diyerek basın mensubunu tehdit etti.

25 BİN 800 TL CEZA

Çocuk sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan 12 bin 900 TL, araç sahibi babasına da 12 bin 900 TL olmak üzere toplam 25 bin 800 TL para cezası kesildi. Olay sosyal medyada tepki çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN