Ağrı'daki trafik kazasında 3 kişi yaralandı 55 koyun öldü

Ağrı'daki trafik kazasında 3 kişi yaralandı 55 koyun öldü

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Yeşildurak köyü yakınlarında meydana gelen minibüs kazasında 3 kişi yaralandı, 55 koyun öldü. Kazanın ardından bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olaya dair inceleme ve soruşturma devam ediyor.

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralanırken, 55 koyun öldü. Olay, Diyadin’e bağlı Yeşildurak köyünde Aydın Başboğa'ya ait küçükbaş hayvan sürüsüne Ağrı-İran kara yolunda seyir halinde olan, plakası ve sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen bir minibüsün çarpması sonucu gerçekleşti.

BÖLGEDEKİ İNSANLAR İHBAR ETTİ

Minibüs kazası, bölge halkı tarafından fark edilip hemen yetkililere bildirildi. Olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Diyadin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada büyük bir zarar gören küçükbaş hayvan sürüsünde 55 koyun öldü.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza ile ilgili detaylı soruşturma başlatıldı. Plakasının ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen minibüsün, kaza anındaki durumu ve kazanın sebebi hakkında daha fazla bilgi edinmek için yetkililer tarafından çalışmalar sürdürülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN