ABB ücretsiz gezi düzenliyor! Ankara’nın birçok noktasına bedava gidebilirsiniz: Yapmanız gereken tek şey kaydolmak

ABB ücretsiz gezi düzenliyor! Ankara’nın birçok noktasına bedava gidebilirsiniz: Yapmanız gereken tek şey kaydolmak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar için yeni etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda ücretsiz geziler düzenleniyor. Şimdi ise bedava gezi noktalarına bir yenisi daha eklendi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) talimatı ile Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yeni bir organizasyon yapıldı. Bir yandan turizmi hareketlendirmek bir yandan vatandaşlara etkinlik sunmak bir yandan ise esnafın ekonomisine destek sağlamak için yapılan bu organizasyona yeni gezilecek bir lokasyon daha eklendi. Söz konusu bu ücretsiz gezilerden faydalanmak için ise yapmanız gereken tek bir işlem var.

yeni-proje-24.jpg

TEK İŞLEMLE ÜCRETSİZ GEZİLERE KATILIN

Kültür ve Sosyal İşler Başkanlığı Turizm Şube Müdürlüğü’nün organize ettiği geziler, vatandaşların sosyalleşmesi ve yaşadığı kenti yakından tanıması amacıyla düzenleniyor.

yeni-proje-25.jpg

Gezi rotasında Ankara merkez, Nallıhan, Balâ, Kalecik, Kahramankazan, Beypazarı, Polatlı, Çubuk, Ayaş, Çamlıdere, Şereflikoçhisar, Kızılcahamam, Haymana, Evren, Güdül ve Elmadağ ilçeleri yer alırken şimdi de bu rotalara Gölbaşı ilçesi eklendi.

Gezilere katılmak için yapmanız gereken tek şey Başkent 153’ü arayarak başvuruda bulunmak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN