Samuel Eto'o ile Antalyaspor arasındaki kriz sona erdi mi?

Samuel Eto'o ile Antalyaspor arasındaki kriz sona erdi mi?

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Kamerunlu golcü futbolcu Samuel Eto'o, Antalyaspor ile akşam idmanına çıktı. Kamerunlu futbolcunun Kırmızı-Beyazlı takımdan ayrılarak Beşiktaş'a transfer olacağı öne sürülmüştü...

Beşiktaş'ın uzun süredir gündeminde olan ve gelip gelmeyeceği merak konusu olan Antalyaspor'un golcü futbolcusu Samuel Eto'o'dan haber var.

Siyah-Beyazlılar'ın gol yollarında tecrübeli bir ismi takıma kazandırmak için yoğun uğraşlar verdiği ve dünyaca ünlü yıldız Samuel Eto'o ile temasa geçtiği öğrenilmişti.

PFDK'YA SEVK EDİLMİŞTİ

35 yaşındaki tecrübeli oyuncu da transfer olmak istediğini yönetime bildirmiş ancak Antalyaspor buna izin vermemişti ve iki kulüp arasında demeç savaşları yaşanmıştı.

Bunun üzerine TFF, konuya el atarak hem Samuel Eto'o hem de Beşiktaş Kulübü'nü konuyla ilgili PFDK'ya sevk etmişti.

16-08/23/resimid_4254233.jpg

Golcü futbolcu yılan hikayesine dönen transferde sosyal medya hesabından kafaları karıştıran bir açıklama ile futbol kamuoyunda Siyah-Beyazlı kulüple anlaştığı iddia edildi.

ETO'ODAN MESAJ VAR

Fanatik'in haberine göre; bütün bu gelişmelerin ardından imza atmak atmak üzere İstanbul'da olması beklenen oyuncu, bu akşam Kırmızı-Beyazlı kulüple akşam idmanına çıktı "Ben her zaman buradayım" mesajını verdi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN