Salih Uçan'ın menajeri: Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'ye dönebilir

Salih Uçan'ın menajeri: Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'ye dönebilir

Roma'da kiralık olarak forma giyen Salih Uçan'ın menajeri Ömer Koray Uzun, genç oyuncunun gelecek sezon Fenerbahçe'ye büyük ihtimalle geri döneceğini söyledi.

Fenerbahçe'nin 2014 yazında Roma'ya iki yıllığına satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Salih Uçan'ın menajeri Ömer Koray Uzun, genç yıldızın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Radyospor'a konuşan Uzun, "Salih'in kiralık sözleşmesi bu sene bitiyor. Satın alma opsiyonu var ve bu opsiyonla ilgili bu ay içinde karar verilecek. Salih Fenerbahçe'nin oyuncusu. Opsiyon kullanılmazsa Fenerbahçe'ye dönecek." dedi.

16-04/06/2016-04-06_235437.jpg

FİKRİM FENERBAHÇE'YE DÖNECEĞİ YÖNÜNDE

"Kişisel fikrim, Salih'in Fenerbahçe'ye geri döneceği yönünde." diyen Uzun, şöyle devam etti: Şu ana kadar Roma'da beklediği süreyi alamadı. Şu anda sadece sezonu tamamlamayı düşünüyor. Onun dışında bir düşüncesi yok."

Uzun, Salih'in sık sık talihsiz sakatlıklar yaşadığına da değinirken, "Kariyerinde hiçbir dönem bu kadar sakatlıkla karşı karşıya kalmamıştı. Futbolda anlık performanslar geleceği belirleyebiliyor. Salih burada verilen fırsatları yerine getirdi ama bazı şanssızlıklar oldu. Genel olarak daha fazla süre alması gerekir. O zaman kalitesi, güveni ve performansı ortaya çıkar." diye konuştu.

16-04/06/2016-04-06_235423.jpg

SATIN ALMA OPSİYONU 11 MİLYON EURO

Roma eğer Salih'in bonservisini almak isterse, Fenerbahçe'ye 11 milyon avro ödemek zorunda. Genç yıldızın sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesi ise 2019'da sona erecek.

22 yaşındaki oyuncu Roma forması altında iki sezon boyunca toplamda 3'ü ilk 11'de olmak üzere 10 resmi maçta görev alabildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN