Ne hamsi ne de sardalya! En sağlıklısı bakın hangisi çıktı? Sofralardan eksik edilmeyecek

Ne hamsi ne de sardalya! En sağlıklısı bakın hangisi çıktı? Sofralardan eksik edilmeyecek

Av yasağına kalkması ile birlikte balıklarda sofralarda boy göstermeye başladı. Türkiye'de en çok hamsi, sardalya, palamut gibi balık türleri tercih edilse de en sağlıklısı o seçildi. Kimse sofralardan eksik etmeyecek. İşte en sağlıklı balık çeşidi…

Balık tezgahlarında birçok farklı balık çeşidi yer alırken içlerinde en sağlıklıları da dikkat çekiyor. Hangi balık daha sağlıklı? sorusunun yanıtını arayanlar bu balığı sofradan eksik etmeyecek. Balık seçiminde çoğunlukla ön planda tutulan şey damak tadına uyum olurken besin değeri açısından en faydalı olanlar belli oldu. İşte en sağlıklı balık çeşidi…

EN SAĞLIKLI BALIK HANGİSİDİR?

Balık denildiğinde akla ilk gelen lezzetlerden biri tartışmasız somon oluyor. Bu balık yalnızca damak tadınıza hitap etmekte kalmayın aynı zamanda faydası ile de tüm dünyada adından söz ettiriyor. Omega 3 deposu olan somon vücudunuzu gençleştirirken saçlarınızın ve cildinizin de elastikiyetini arttırmaktadır.

Somon Balığının Faydaları - Aleta Blog

Düzenli olarak somon tükettiğinizde kırışıklıklarınızın oluşmasını geciktirebilir erken yaşlanma riskini ortadan kaldırabilirsiniz. Bu yöntem ile cildiniz daha uzun süre genç kalacaktır. Bunun yanı sıra beyin sağlığı açısından da somon balığının çok büyük etkileri bulunuyor. Somon balığı, hafızayı güçlendirme etkisi ile birlikte unutkanlığa karşı da koruma görevi görmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN