Canan Karatay’dan sizi kürdan gibi inceltecek formül! Ekmek değil bunu tüketin: 1 haftada 7 kiloya veda edin

Canan Karatay’dan sizi kürdan gibi inceltecek formül! Ekmek değil bunu tüketin: 1 haftada 7 kiloya veda edin

Fazla kilolarınızdan kurtulmak için en doğru yöntemi arıyorsanız o yöntem Canan Karatay’dan geldi. Hem doyurucu hem de sağlıklı diyet listesini paylaşan Karatay’ın bu listesi sayesinde 1 haftada 7 kiloya veda edin…

Sizi rahatsız eden fazla kilolarınızdan kurtulmak için çeşitli diyet listelerine başvurmanıza gerek yok. İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay’ın hazırladığı bu diyet listesi sayesinde hem tok kalacak hem de kısa sürede sağlıklı bir şekilde fazla kilolarınızdan kurtulacaksınız.

KİLO VERMEK İSTEYEN BUNLARDAN UZAK DURSUN

Kilo vermek isteyenlerin asla tüketmemesi gereken besinleri açıklayan Karatay, diyet listesinde hiçbir şekilde unlu gıdalar, ekmek ve pirinç, patates gibi karbonhidrat kaynaklarına yer vermiyor. Öyle ki Canan Karatay’ın diyet listesinde ekmek yerine ceviz tüketilmesi öneriliyor.

canan-karatay-zayiflama-formulu-1.jpg

1 HAFTADA 7 KİLO VERDİREN KARATAY DİYETİ

KAHVALTI

1 adet haşlanmış yumurta veya menemen veya 2 yumurtalı omlet

1-2 dilim beyaz peynir,

8-10 adet zeytin (üzerine zeytinyağı ve kekik)

1 fincan ceviz içi veya fındık

ÖĞLEN

Zeytinyağlı Sebze yemeği

1 bardak ayran

Zeytinyağlı Mevsim salata veya açlık hissetmiyorsanız 1 porsiyon meyve + 1 avuç yerfıstığı/ceviz/badem (Kabuğuyla beraber tüketilen lifli meyveler daha çok önerilir)

AKŞAM

Izgara balık veya tavuk eti veya kırmızı et

Zeytinyağlı Mevsim salata

1 kase yoğurt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN