Sabri Sarıoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor

Sabri Sarıoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor

Galatasaray'la sezon başında yaptığı sözleşmenin şartları sezon ortasında değiştirilen Sabri Sarıoğlu'nun, yıllardır formasını giydiği kulübünden ayrılacağı iddia edildi.

Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin takımın başına geçmesiyle forma giyme şansı iyice azalan Sabri'ye Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun talip olduğu iddia edildi.

Sabri, Hamzaoğlu'nun teklifini kabul etti

Hamzaoğlu'nun Sabri'yle bir görüşme yaptığı ve teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Yenişafak'ın haberine göre teklifi prensipte kabul eden Sabri'nin gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yönetim hangi maddeyi iptal etmişti? 

Galatasaray yönetimi, tecrübeli oyuncunun sözleşmesinde yer alan 'otomatikman uzar' maddesini iptal etti.

Galatasaray Kulübü konu ile ilgili kararını resmi siteden açıklamıştı:

"Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile şirketimiz arasında 1+1 sezon olarak imzalanan sözleşmenin, oyuncunun sezon içinde belli maç sayısına ulaşması halinde otomatik olarak uzama opsiyonu karşılıklı varılan mutabakat çerçevesinde iptal edilmiştir.

Altyapıdan yola çıkan, en zor zamanlarda kaptanlık pazubandını taşıyan ve her şart altında Galatasaray için terinin son damlasına kadar savaşan oyuncumuza, sergilediği Galatasaraylılık duruşundan ötürü teşekkür ederiz.

Kendisinin geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de bu forma ve arma için elinden gelenin en iyisini yapacağına olan inancımız tamdır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN