Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı: Türkiye tazminat ödemeli

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı: Türkiye tazminat ödemeli

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı, ''Türkiye, uçak düşürülmesi olayının tekrarlanmayacağını garanti etmeli ve tazminat ödemeli" açıklamasını yaptı.

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Aleksey Meshkov Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak kriziyle ilgili "Türkiye tazminat ödemeli, olayın tekrarlanmaması için garanti verilmeli" dedi.

Rusya Dışişleri Bakan yardımcısı Aleksey Meshkov, Türkiye'nin düşürülen Rus savaş uçağı için tazminat ödemesi gerektiğini söyledi. 
 Rusya Dışişleri Bakan yardımcısı Meshkov ayrıca Türkiye'nin böyle bir olayın tekrarlanmayacağı yönünde garanti vermesi gerektiğini de vurguladı.

Rusya'da yaptırım tartışması

Rusya'da Türkiye'ye yaptırımların genişleyip, genişlemeyeceği tartışması da yaşanıyor.
Rus basınında Türkiye'ye yönelik yaptırımların genişleyeceği yönündeki haberlerle ilgili konuşan Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sözcüsü Dimitri Peskov bu konunun hükümete sorulması gerektiğini söyledi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı da kendilerinde yaptırımların genişleyeceğine dair bilgi olmadığını açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN