Roman Neustadter forma numarasını 33 olarak açıkladı

Roman Neustadter forma numarasını 33 olarak açıkladı

Fenerbahçe'nin dün gece İstanbul'a getirdiği ve anlaşmaya vardığı Roman Neustadter, FB TV'de kendisi hakkındaki sorulara cevap verdi. Çok mutlu olduğunu ifade eden Alman asıllı Rus stoper, sarı lacivertlilerde giyeceği forma numarasını da açıkladı.

Neustadter yeni formasıyla FB TV'nin canlı yayınına katıldı ve forma numarasını 33 olarak açıkladı.

İşte Roman Neustadter'in açıklamaları;

''Burada olduğum için çok mutluyum. Havalanında güzel ve çılgınca bir karşılama oldu.Öğleden sonra takıma katılmak, arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Rusya Milli Takımı'nda olmak harikaydı. İki gün kala öğrendim. 1 puan aldık, üzgünüm. EURO2016 hayallerimi gerçekleştirdi.

33 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

Almanya dışında bir ligde oynamayı hep istedim. Fenerbahçe de bana bunu sundu. Çılgın taraftarı olan bir kulübe geldi. Adaptasyon sürecinin başındayım. Çalışkan bir oyuncuyum. Her zaman koşabiliriz, mücadele edebiliriz. Her günün son gün gibi yaşıyorum, böyle çalışıyorum.

Kariyerimin tamamında defansif orta saha oynadım. Son 1,5 yılda stoper oynadım. Benim için fark olmadı. Karar hocamızın.Fenerbahçe'de 33 numaralı formayı giyeceğim. Schalke'de de bu numarayı giydim. Bu sayıyı seviyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN