Fenerbahçe hazırlık maçında Romanya takımıyla 2-2 berabere kaldı

Fenerbahçe hazırlık maçında Romanya takımıyla 2-2 berabere kaldı

Fenerbahçe, 2-0 geriden geldiği hazırlık karşılaşmasında Romanya temsilcisi CSMS laşi ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-Lacivertlilerin iki golü de genç futbolcu Ramazan Civelek'ten geldi.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci hazırlık maçını Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde, Romanya Süper Lig takımlarından CSMS laşi takımıyla yaptı. Topuk Yaylası'nda yapılan mücadele 2-2 eşitlik ile son buldu.

Fenerbahçe mücadeleye kalede Ertuğrul, savunmada Berkaycan, Hakan, Yasir, orta alanda Savaş Salih, Caner, Alper, Aatif, ileride Emenike ve Fernandao ile başladı.

İLK YARIYIYI RAKİP TAKIM ÖNDE TAMAMLADI

Karşılaşmanın 10. dakikasında rakip takım CSMS Iaşi'den 13 numaralı Enescu bulduğu şansı değerlendirerek fileleri havalandıran ilk isim oldu. İlk yarının 2. golü de CSMS Iaşi'den geldi. 30 numaralı Tigenaşu 27. dakikada bulduğu golle ilk yarının 2-0 lehlerine sonuçlanmasını sağladı.

MÜCADELE EŞİT SKOR İLE SON BULDU

Karşılaşmanın 2. yarısında Fenerbahçeli futbolcu Ramazan Civelek'in 55. ve 84. dakikalarda bulduğu golle Sarı-Lacivertli ekip durumu eşitledi. Mücadele 2-2 eşitlik ile son buldu.

16-07/06/resimid_3676917.jpg

TOPUK YAYLASI'NDA SIKI DENETİM

Hazırlık maçı için gelen taraftarlar geniş güvenlik önlemleri içinde içeri alındı. Sarı-Lacivertli ekibin CSMS Iaşi ile yaptığı mücadeleyi izlemeye gelen taraftarlar, içeri girmeden önce güvenlik önlemlerine takıldı. Taraftarların çantaları ve ellerinde bulunan poşetleri güvenlik tarafından detaylıca arandı.

MİLLİLER DAHİL OLDU

Sarı-Lacivertli takımın milli futbolcuları takıma dahil oldu. Mehmet Topal, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ve ülkesinin milli takımında bulunan Kjaer Sarı-Lacivertli ekibe dahil oldu.

16-07/06/resimid_3676922.jpg

NEUSTADTER TAKIMA KATILDI

Fenerbahçe'nin yeni transferi takıma katıldı. Bu sabah sağlık kontrolünden geçirilen ve sonrasında imza attırılan Neustadter, Sarı-Lacivertli ekibe dahil oldu. Neustadter, Romanya ekibi CSMS Iaşi ile oynanan mücadeleyi kenardan izledi.

İKİ TALİHSİZ SAKATLIK

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Salih Uçan sakatlanarak yerini Uygar Mert Zeybek'e bıraktı. İkinci yarının başında Uygar da sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

16-07/06/resimid_3676918.jpg

Sarı-Lacivertli ekibin CSMS Iaşi ile yaptığı mücadeleyi izlemeye gelen taraftarlar takımlarına destek oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN