Ozan Tufan Topuk Yaylası Tesisleri'ni çok beğendi

Ozan Tufan Topuk Yaylası Tesisleri'ni çok beğendi

A Milli Futbol Takım ile ülkeye dönen Ozan Tufan dün Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdürdüğü hazırlık kampına katıldı. Düzce'deki tesisleri ilk kez gördüğünü ve çok beğendiğini belirten milli futbolcu, yeni transferlerle beraber çok çalışarak takım halinde en üst seviyeye geleceklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin bu sezon daha fazla başarı beklediği orta saha oyuncusu Ozan Tufan, çok çalışıp en üst seviyelerde olmaları gerektiğini ifade etti.

Milli Takım ile birlikte Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden ve dün kampa katılan genç oyuncu. ilk kez Topuk Yaylası'ndaki tesisleri görmüş oldu. Ozan, "Burada çok güzel bir ortam var. Biz de dün kampa katıldık. Bugün idmana başladık. 2-3 gün daha buradayız sonrasında çalışmalarımıza İstanbul'da devam edeceğiz. Ben de ilk defa buraya geldim. Çok güzel bir yer" ifadesini kullandı.

16-07/07/resimid_3595453.jpg

Takımın yeni transferlerini değerlendiren Milli oyuncu, gelecek sezon hedeflerini de şöyle anlattı:

"Yeni arkadaşlarımız, ağabeylerimiz de takıma katıldı. Onlarla tanışıyoruz. Karakterli oyuncular. Yeni sezon da hepimize hayırlı olsun. İnşallah çok güzel bir sezon olur. Sakatsız, kaza bela olmadan istediğimiz sonuçları alır, istediğimiz yerlere geliriz. Bu seneyi inşallah en üst seviyede tamamlarız. Çok çalışıp en üst seviyelerde olmamız lazım."

DÜZCE / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN