Rıdvan Dilmen'den Burak Yılmaz transferi için 'skandal' yorumu

Rıdvan Dilmen'den Burak Yılmaz transferi için 'skandal' yorumu

Rıdvan Dilmen, katıldığı canlı yayında Burak Yılmaz'ın Çin'e transferi için 'skandal' nitelemesi yaparak 'Bana göre Burak ve Galatasaray için hayırlısı olsun. Özellikle Galatasaray Kulübü'nün zamanlamasını skandal olarak görüyorum' dedi.

Rıdvan Dilmen, NTVSpor'da Burak Yılmaz'ın Çin'e transfer olmasıyla ilgili 'skandal' yorumunda bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

Avrupa'da transfer bitti 

Bu transfer geçen hafta olsaydı satmak doğru olur derdim. Galatasaray, Avrupa hedefini bıraktı demek ki. Geçen hafta olsaydı vermeleri lazımdı. Bu hareket yönetim ve teknik direktör Mustafa Denizli için fiyasko. Avrupa'da yoluna devam eden bir takım Galatasaray. Ama siz elinizdeki iki forvetten birinci forvetinizi transfer bitiminde yani Avrupa'da bitti transfer. Çin'den oyuncu alınabiliyor mu? Hayır.

İşte Rıdvan Dilmen'in yorumu:

Zamanlaması skandal

İyi ki bu Çinliler çıktı, bunları sadece karate filminde görüyorduk. Burak ve Galatasaray için hayırlısı olsun. Bu transferin zamanlaması yılın skandalı!

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN