Polis kelepçeleyip arkadaşlarının yanına gönderdi

Polis kelepçeleyip arkadaşlarının yanına gönderdi

Kanaltürk TV önünde eylem yapan bir şahsın başına ilginç bir olay geldi. Onu yakalayan polisler önce kelepçelediler sonra kelepçeli olarak arkadaşlarının yanına gönderildiler.

Koza-İpek Grubuna ait medya kuruluşlarına kayyum atanmasından sonra bugün Mecidiyeköy'deki Kanaltürk binası önünde yaşanan arbadede polis ekipleri ellerine plastik kelepçe taktı. Polis kelepçelediği medya çalışanlarını daha sonra kolkola giren polislerin oluşturduğu güvenlik şeridinin dışına bıraktı.

 

Yaklaşık 3-4 çalışanın plastik kelepçe takıldıktan sonra caddede serbest bırakılması ise kameralara yansıyor. Plastik kelepçe takılan çalışanlar bina önünde ilerleyerek basın mensuplarının önüne kadar gittikten sonra ellerindeki plastik kelepçeler arkadaşları tarafından kesildi.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN