Paris Başsavcılığı: 5 terörist öldürüldü

Paris Başsavcılığı: 5 terörist öldürüldü

Paris'teki terör saldırılarıyla ilgili soruşturma başlatan Paris Başsavcılığı saldırıların ardından düzenlenen operasyonlarda 5 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Paris'i kana bulayan iki ayrı silahlı ve üç ayrı bombalı saldırıda savcının açıklamasına göre en az 120 kişi hayatını kaybetti. Polis kaynakları ise 100'ü konser salonunda 142 kişinin öldürüldüğünü duyurdu. Yaralı sayısı ile ilgili  çelişkili bilgiler olmakla birlikte, en az 60 kişinin hastanelerde tedavi altında olduğu belirtiliyor.  

Stade de France’daki üç saldırıdan ikisinin intihar saldırısı olarak gerçekleştiği ve saldırıyı düzenleyen iki kişinin üzerlerindeki bombaları patlattıkları  bildirildi.

Yine polisin, Bataclan konser salonunda rehineleri kurtarmak için yaptığı operasyonda üç terörist öldürüldü. Paris Başsavcılığı operasyonlarda 5 teröristin öldürüldüğünü açıkladı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN