Oscar Cardozo'dan Trabzonspor'a kötü haber

Oscar Cardozo'dan Trabzonspor'a kötü haber

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Oscar Cardozo takımını yalnız bırakacak.

Süper Lig'de Kasımpaşa ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başlayan Trabzonspor'da ülkesine giden Oscar Cardozo'nun forma giyemeyeceği açıklandı.

Bordo-Mavililer, bu hafta Cardozo'suz sahaya çıkacak. Karadeniz ekibinin bugünkü antrenmanında, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Gaziantepspor maçında 90 dakika forma giyenlerin yanı sıra, sakatlıkları bulunan Cardozo ve Douglas da yer almadı. Ligde oynanan Antalyaspor maçında sağ arka adalesinde sakatlık yaşayan Cardozo'nun Kasımpaşa karşısında forma giyemeyeceği bildirildi. Ülkesine giden golcü oyuncunun burada tedavisinin yapılacağı kaydedildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN