Napoli'de ilginç tepki: Higuain sakatlanırsa pizzalar 1 euro

Napoli'de ilginç tepki: Higuain sakatlanırsa pizzalar 1 euro

Juventus'a imza atan Higuain'e duyulan öfke başka bir boyut kazandı. Napoli'de bulunan bir pizza restoranı, Arjantinli golcünün ilk sakatlığını yaşaması durumunda pizzaları 1 eurodan satacağını duyurdu.

Napoli'ye iki sezonda ödenecek serbest kalma bedeli 90 milyon euro karşılığında Juventus'a transfer olan Higuain'e eski takımından tepkiler sürüyor.

Napoli Kulübü Başkanı De Laurentiis, Higuain'in transferi için, 'Bundan ihanet gibi konuşmak abartı olur diyenler var. Ben ise tam tersini düşünüyorum. Burada tam anlamıyla ihanet, hatta nankörlük var.' ifadelerini kullanmıştı.

16-08/01/2016-08-01_161632.jpg

SAKATLANIRSA PİZZA 1 EURO

Son olarak ise Napoli'de bulunan bir pizza restoranı ilginç bir kampanya başlattı. Restoran, Higuain'in ilk sakatlığını yaşaması durumunda pizzaları 1 Euro'dan satılacağını duyurdu.

Gonzalo Higuain Juventus'a transferi ile İtalya Serie A'da birinci, dünya genelinde de en pahalı üçüncü oyuncu olmuştu.

16-08/01/resized_2f4b8-b5f3e1d8higuainsakatlanirsabelesepizzayiyecegiz.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN