Mircea Lucescu Zenit St. Petersburg'a doğru

Mircea Lucescu Zenit St. Petersburg'a doğru

Mircea Lucescu'yu renklerine bağlamak için Zenit ve Galatasaray büyük bir savaş veriyor. Romanya'dan son gelen haberlere göre Ruslar mutlu sona yakın.

[Karar]

CELAL DEMİRBİLEK

Shakhtar Donetsk’le 12 yıllık birlikteliğini geçtiğimiz günlerde sona erdiren Mircea Lucescu için iki kulüp büyük bir mücadele veriyor: Rusya’dan Zenit Sankt Petersburg ve Galatasaray.

Rumen teknik adam Rus ekibiyle görüşmeler için St. Petersburg’a giderken, burada çektirdiği selfie’yi Rumen basınında yayımlanması Mavi-Beyazlıların mutlu sona yakın olduğu şeklinde yorumlandı. Nitekim Galatasaray’ın iki yıllık 7 milyon euro verebildiği Lucescu’ya Zenit iki yıllık 10 milyon euro teklif etti.

16-05/24/160420161025024016110.jpg

Galatasaray’ın önündeki bir diğer engel de Rumen teknik adamın sportif direktörlük istemesi. Sarı-Kırmızılılar Lucescu’nun teknik direktör olması halinde oğlu Razvan’ın da yardımcı antrenör olabileceğini iletirken Rumen çalıştırıcı kendisinin sportif direktör, Razvan’ın teknik direktör olmasını istedi.

HENÜZ RET YOK

Taraflar anlaşamasa da Lucescu henüz Sarı-Kırmızılılara ret vermiş değil. Rumen basınında çıkan haberlere göre Lucescu’ya Fenerbahçe de talip olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN