Meriç Müldür: Emenike, Fenerbahçe'ye geri gelmek için yalvardı

Meriç Müldür: Emenike, Fenerbahçe'ye geri gelmek için yalvardı

Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ain'de kadro dışı kalan Emenike ile ilgili Habertürk Gazetesi'nden Meriç Müldür önemli bir iddia ortaya attı.

Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ain'de kadro dışı kalan Emenike'nin Fenerbahçe'ye haber yolladığı ancak bu teklifin sarı-lacivertli kulüp tarafından reddediliği ortaya çıktı.

'Emenike dönmek için can atıyor'

Habertürk Gazetesi'nden Meriç Müldür, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmenin ardından şu ifadeleri kullandı: "Tabii herkesin en fazla merak ettiği bir konu da transfer. O konuda sır vermiyor. Ben büyük bir transfer olacağını sanmıyorum. Ama yanılabilirim de. Yalnız Emenike olasılığı bulunuyor. Emenike dönmek için can atıyor. Ne olacağı yakında netlik kazanır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN