'Martin Skrtel F.Bahçe'ye söz vermedi, G.Saray ve Beşiktaş da onu istedi'

'Martin Skrtel F.Bahçe'ye söz vermedi, G.Saray ve Beşiktaş da onu istedi'

Fenerbahçe'nin transferini bitirdiği iddia edilen Martin Skrtel'in menajeri Karol Csonto, "Skrtel, Fenerbahçe'ye söz vermedi, Galatasaray ve Beşiktaş da ona iyi teklifler sundu. Diğer seçenekleri de görmek istiyor" dedi

Liverpool'un savunma oyuncusu Martin Skrtel'in menajeri Karol Csonto, Goal'e yaptığı açıklamada henüz Fenerbahçe ile anlaşmadıklarını söyledi. GOAL'ün haberine göre Csonto, "Fenerbahçe ile anlaşmaya çok uzak olduğumuzu söyleyemem. Galatasaray ve Beşiktaş da Skrtel için iyi teklifler sundu. Ama o kararını EURO 2016'dan sonra verecek. Yani henüz Fenerbahçe ile anlaşmadı, diğer seçenekleri de görmek istiyor" dedi.

'HAFTAYA NETLEŞİR'

Wolfsburg, Inter ve Roma'nın yanı sıra Çin'den de teklifler aldıklarını sözlerine ekleyen Csonto, "Şu an ne olacağını söylemek güç. Bir hafta içinde her şey daha fazla netleşmeye başlar" ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN