Luiz Adriano'nun menajeri Galatasaray'ı açıkladı

Luiz Adriano'nun menajeri Galatasaray'ı açıkladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın gündemindeki Brezilyalı yıldız Luiz Adriano'nun menajeri Sarı-Kırmızılı ekibin futbolcunun peşinde olduğunu belirtti.

Ligde lider Fenerbahçe'nin 13, 2 maçı eksik Beşiktaş'ın 8 puan gerisinde kalan ve artık yarıştan tamamen kopma noktasına gelen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Menajeri konuştu

Özellikle hücum hattında hareketli saatler yaşayan Galatasaray'da taraftarların en çok merak ettiği isim olan Luiz Adriano'dan haber var.

Galatasaray'ı doğruladı

Gilmar Veloz Kralspor.com'a yaptığı açıklamada "Oyuncu için birçok teklif var. Galatasaray'ın ilgisi de doğru. Hatta Milan CEO'su sayın Galliani ile bu konuyu konuştuk. Teklifi onlara ilettim. Galatasaray ilk etapta kiralamak istiyor. Ancak İtalyanlar şu anda kiralamak istemiyorlar. Bu hafta içinde, en geç Cuma gününe kadar bu işin netleşeceğini tahmin ediyorum" dedi.

Bekleneni veremedi

Milan'a 8 milyon euro bedelle Lucescu'nun Shakhtar'ından transfer olan Adriano, İtalyan devinde bir türlü bekleneni veremedi. Bu sezon 18 maçta 3 gol atarken, 2 de asist yaptı. İtalya Kupası’nda ise 2 maçta 2 gol attı.

Çizme’de 20 maçta kadroda yer alan Adriano, sadece 9 karşılaşmada 11’de görev yaptı. Son maçlarda ise yedek kulübesinden kurtulamadı.

8 milyon euro bedelle satın alma opsiyonu

Öte yandan Sarı-kırmızılıların Luiz Adriano için Milan'a 8 milyon euro bedelle satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifinde bulunduğu da gelen diğer bilgiler arasında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN