'Yaren Leylek' filmi vizyondan çekildi

'Yaren Leylek' filmi vizyondan çekildi

Buğra Gülsoy, Hande Doğandemir ve Seçkin Özdemir'in başrollerini paylaştığı "Yaren Leylek" filminin yapım şirketi gerekçe belirtmeden vizyondan çekildiklerini duyurdu.

4 Ekim Cuma günü vizyona giren "Yaren Leylek" filmi ilk 3 günde 6 bin 97 seyirciye ve 1 milyon 102 bin 288 lira hasılata ulaştı.

232262.jpg

Ozan Uzun'un yönettiği ve Buğra Gülsoy, Hande Doğandemir ile Seçkin Özdemir'in başrollerinde yer aldığı filmin yapım şirketi Sev Yapım vizyondan çekildiklerini açıkladı.

8798.jpg

Gerekçe belirtmeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Aile sevgisini kardeşlik duygusunu, hayvan dostluğunu aşılamaya çalıştığımız filmimiz Yaren Leylek’i dün itibariyle vizyondan ve sinema salonlarından çektiğimizi bildirmek isteriz. Başka tarihlerde ve platformlarda görüşmek üzere… Kamuoyuna saygıyla duyurulur…”

3135152.jpg

2023 yılının yazında çekilen dizinin henüz vizyon yolculuğu başlamadan filmin kötü adamı Kıvanç Talu'nun hakkında "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılmıştı.

32222.jpg

Sev Yapım bu gelişme üzerine harekete geçmişti ancak Talu'nun filmdeki sahneleri hikayenin ana konusuna hizmet ettiği için atılamamıştı. Bu sebeple Talu'nun adı afişten ve ilk servis edilen basın bültenlerinden çıkarılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN