Kültür Sanat Emek Ödülü Sayım Çınar’ın

Kültür Sanat Emek Ödülü Sayım Çınar’ın

Türkiye'nin dört bir yanındaki tiyatro hareketlerini akademik olarak takip eden Yeni Tiyatro Dergisi jürisi, dün gece sezonu büyük bir ödülle sonlandırdı. Tiyatroyu ilgilendiren bütün alanlara ilişkin ödül kategorisi düzenlenen ve çoklu bir kutlama buluşması niteliğindeki ödül töreninde bu yıl Kültür Sanat Emek Ödülü'nü Sayım Çınar aldı.

Yeni Tiyatro Dergisi jürisi, İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelindeki tiyatro hareketlerini akademik olarak takip ederek belirlediği ödülleri, dün gece düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerine takdim etti.

İstanbul'da, Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törende tiyatro dünyasının farklı alanlarına katkı sağlayan herkesi onurlandırıldı.

5f5df5h5df.jpg

Bu sene Kültür Sanat Emek Ödülü’nü kazanan isim ise Sayım Çınar oldu. Çınar, bu ödülü tiyatro sevgisi ve sanatın sürdürülebilirliği adına Göksel Kortay, Rutkay Aziz, Zuhal Olcay ve Engin Günaydın ile birlikte aynı sahnede kaldırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN