Efsane yazar Stephen King'in romanı dizi oluyor! 8 bölümden oluşacak: İşte konusu

Efsane yazar Stephen King'in romanı dizi oluyor! 8 bölümden oluşacak: İşte konusu

Korku edebiyatının usta ismi Stephen King'in o romanı dizi oluyor! Toplam 8 bölümden oluşacak! İşte dizinin konusu...

MGM+, ünlü yazar Stephen King'in 2019 yılında yayımlanan romanı "The Institute"u sekiz bölümlük bir diziye uyarlamaya hazırlanıyor. Bu heyecan verici yapım, telepatik ve telekinetik yeteneklere sahip 12 yaşındaki Luke Ellis ve diğer çocukların hikâyesini ekranlara taşıyacak.

GİZEM VE GERİLİMİ BİR ARAYA GETİREN KONU

resim-2024-06-19-003656383.png

"The Institute" romanında, telepatik ve telekinetik güçlere sahip çocukların kaçırılıp bir tesiste hapsedilmesi anlatılıyor. Bu çocuklar, kendilerini kaçıranlar tarafından güçlerini kullanmak zorunda bırakılıyor. Eski bir polis olan Tim Jamieson, kayıp çocukları bulmak için başladığı araştırma sırasında bu çocuklarla yolları kesişiyor. King'in bu eseri, yayımlandığı günden bu yana büyük beğeni topladı ve dizi uyarlaması uzun zamandır merakla bekleniyordu.

OYUNCU KADROSU VE YAPIM DETAYLARI

resim-2024-06-19-003743853.png

Dizi hakkında henüz çok fazla bilgi olmasa da, bazı oyuncular netleşmiş durumda. "Shadow and Bone" dizisinden tanıdığımız Ben Barnes, Tim Jamieson karakterini canlandıracak. Mary-Louise Parker ise kötü kalpli Mrs. Sigsby rolüyle karşımıza çıkacak. Dizinin senaristliğini ve yürütücü yapımcılığını Benjamin Cavell üstleniyor. Çekimlerin Nova Scotia'da gerçekleştirileceği de gelen bilgiler arasında.

BEKLENEN UYARLAMA

"The Institute"un dizi uyarlaması, Stephen King hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. King'in bu romanının ekranlara taşınması, kitapta anlatılan gizem ve gerilimi yeniden yaşatacak gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN