Koza Altın İşletmeleri'nden kayyum açıklaması!

Koza Altın İşletmeleri'nden kayyum açıklaması!

Koza Altın İşletmeleri, Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı ile şirketin yönetim kuruluna kayyum atanmasına karar verildiğini duyurdu. Mahkeme kararı ile atanan kayyumların bugün 14.30 itibarıyla görevlerine başladığı bildirildi.

Koza Altın İşletmeleri, Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı ile şirketin yönetim kuruluna kayyum atanmasına karar verildiğini duyurdu.

Kayyumlar bugün göreve başladı

Koza Altın İşletmeleri'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, mahkeme kararı ile atanan kayyumların bugün 14.30 itibarıyla görevlerine başladığı bildirildi.

Gelişmeler hakkında kamuoyuna bilgi verileceği belirtilen açıklamada, "Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı ile şirketimizin yönetim kuruluna kayyum atanmasına karar verilmiştir. Mahkeme kararı ile atanan kayyumlar bugün 14.30 itibarıyla görevlerine başlamışlardır. Şirketimiz olağan faaliyetlerine devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN