Derdin neydi de bu kadar hız yaptın: Korkunç kaza kamerada! Bakın kaç promil alkollü çıktı...

Alkollü sürücünün kullandığı otomobilin rampa aşağı merdivenli bir sokağa hızla girmesi sonucu meydana gelen kazada park halindeki bir otomobil bile çevredeki binalar zarar gördü. İşte o anlar...

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Piri Reis mahallesi 249. sokakta Ayberk T.'nin kullandığı otomobil, bir bölümü merdivenli olan sokaktan rampa aşağı inerek park halindeki bir otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürüklenen araçlar merdivenli bölüme düştü. Kazada, merdiven tutamakları ve çevredeki bazı binaların duvarı hasar gördü.

izmir-konak-son-dakika-haberleri-trafik-kazasi-izle-1.jpg

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı çevredeki binaların güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Kazada yaralanan sürücü Ayberk T., Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaraların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Yapılan kontrolde sürücünün, 2.68 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sürücünün sözlü ifadesinde, bir motosikletlinin kendisine sağa çekmesini söyleyip agresif hareketler sergilemesi üzerine korkup kaçtığını, panikle kaçarken fark etmediği merdivenli bölüme düştüğünü söyledi.

Polisin kaza ile ilgili tahkikatı sürüyor.

izmir-konak-son-dakika-haberleri-trafik-kazasi-izle-2.jpg

izmir-konak-son-dakika-haberleri-trafik-kazasi-izle-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN