Kar maskeli saldırganlardan Namaz sonrası yemekte infaz!

Kar maskeli saldırganlardan
Namaz sonrası yemekte infaz!

Adana'da 33 yaşındaki Ethem Türkben, Suruç'taki bombalı saldırının protesto edildiği mahallede kimliği belirsiz kişiler tarafından evinde yakın mesafeden ateş edilerek öldürüldü.

Merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ethem Türkben'in evine akşam saatlerinde gelen yüzünde kar maskesi bulunan kimliği belirsiz kişi veya kişiler silahla ateş ettikten sonra kaçtı. Ağır yaralanan Türkben, yakınları tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, verilen bilgiler doğrultusunda şüphelileri yakalamak için çevrede çalışma başlattı.

Namazdan eve geldikten sonra

Türkben'in Gülbahçesi Mahallesi'ndeki Hazreti Enes Camii’nde akşam namazını kıldığı daha sonra aynı sokakta bulunan evine döndükten sonra akşam yemeği sırasında yakın mesafeden vurulduğu iddia edildi. Polis, cinayetin siyasi yönü olup olmadığını araştırıyor. 

ADANA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN